Masters in Salesforce

MasterForce leidt young professionals op tot Masters in Salesforce

Als toegewijde Salesforce implementatie partner weet u hoe moeizaam het is om te groeien. Er moeten projecten zijn en voldoende Salesforce consultants om de klanten te helpen bij de inrichting van hun Salesforce omgeving,Een gezonde mix van juniors en seniors is essentieel, zodat de seniors zich vooral kunnen bezighouden met complexe vraagstukken en de juniors hen kunnen ondersteunen. Op termijn zullen ook de juniors weer doorgroeien.

Master in Salesforce

Wat als ik u vertel dat u de sleutel kunt hebben tot uw eigen “Master in Salesforce” – een professional waarop u altijd kunt vertrouwen en bouwen? Deze medewerker is niet alleen een gecertificeerde Salesforce Admin, maar kan ook een rol als business consultant of pre-sales vervullen.

 

Master in Salesforce master in salesforce concept

Young Professionals

Selectie en Werving

Als HBO/Universitair afgestudeerde in de juiste studierichting als Bedrijfskunde, Commerciële economie of Informatica zijn deze young professionals zeer vaardig. Wij selecteren onze kandidaten op een combinatie van technische vaardigheden en communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

U hoeft niet verder te zoeken

Wellicht bent u op zoek naar een extra Salesforce consultant binnen uw team, maar vindt u het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden. U bent niet alleen in deze zoektocht, gezien de huidige grote vraag naar Salesforce professionals op de arbeidsmarkt. MasterForce heeft daarom een innovatief concept ontwikkeld.

 

Perfecte Match

Operationeel inzetbaar

Scherpe prijs

We werven, selecteren en leiden HBO/Universitaire young professionals in slechts twee maanden op tot een Master in Salesforce. Door uw nieuwe aanwinst vanaf de eerste dag in dienst te nemen, bent u direct garandeert van een perfecte match. Daarna doorloopt uw nieuwe medewerker ons intensieve, twee maanden durende MasterForce traineeship en wordt klaargestoomd om volledig operationeel ingezet te worden binnen uw organisatie. Dit complete concept bieden wij aan voor een eenmalig bedrag van €14.775. Indien u zelf een geschikte kandidaat vindt, brengen wij geen wervingskosten in rekening maar slechts €8.000 aan opleidingskosten.

Verzeker uzelf van een Master in Salesforce

Verzeker uzelf van een hoogopgeleide Master in Salesforce en neem vandaag nog contact op met MasterForce! Wij staan klaar om u alle details van dit nieuwe concept te vertellen.

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.