Wie is MasterForce

Wie is MasterForce?

Wij zijn onderdeel van de Didacticum Groep en hebben daardoor meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring in huis op het gebied van rekruteren, opleiden en begeleiden van HBO´ers en WO´ers (met en zonder IT ervaring) tot volwaardige specialisten.

Wij leiden binnen twee maanden HBO of Universitair afgestuurde masterclassers op tot gecertificeerde Salesforce professionals die operationeel inzetbaar zijn bij de klant. Wij zorgen voor de juiste IT basiskennis, kennis van het Salesforce platform en de benodigde soft skills.

We werken hier met een zogenaamde detavast formule, waarbij de klant de mogelijkheid heeft om de jonge, goed opgeleide, enthousiaste en vakkundige Salesforce professionals na 6 maanden (1040 uur), kosteloos, in eigen dienst te nemen.

Vanaf recrutering tot opleiding en begeleiding: MasterForce verzorgt het gehele traject.

De training vindt plaats in een moderne trainingsruimte voorzien van alle faciliteiten. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en voor het gebouw zijn vele parkeerplekken beschikbaar. Er zal in overleg ook de mogelijkheid zijn om vanaf huis te werken.

Onze medewerkers

Onderstaande medewerkers zijn o.a. werkzaam voor Masterforce.

Fout: Contact formulier niet gevonden.