IT Groep

Sirrus - Dé Cloud Experts

Sirrus

Sirrus is de plek voor werken in de cloud. Een werkplek in de cloud of een partij waar jij terecht kan voor IT-support voor Azure, Office 365 en It-security

Succes hangt in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Werken in de Cloud is als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven. Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief.

Ga naar Sirrus

Cyber 7- Dé Cyber security expert

Cyber7

Cyber 7 richt zicht op het beschermen van organisaties tegen hackers. De insteek van Cyber 7 is om organisaties proactief te helpen met als doel het risico op Cyber Security incidenten te verlagen, in plaats van achteraf de schade beperken. Aangezien elke organisatie dagelijks te maken heeft met hackpogingen. En maar liefst 1 op de 5 organisaties word succesvol gehacked. Daar ligt dan ook een uitgebreide taak om organisatie die nog niet beveiligd zijn, dat wel te maken.

Ga naar Cyber7

MasterForce - Dé Salesforce opleider van Nederland

Masterforce

Bij ons MasterForce kunt u deelnemen aan ons Salesforce traineeship programma.

Wij werven voor u enthousiaste afgestudeerde HBO+, young professionals en trainen hen tot ‘Master in Salesforce’.

Fout: Contact formulier niet gevonden.