Het Salesforce traineeship proces

Het Salesforce traineeship proces

Het Salesforce traineeship laat je ervaren dat IT veel meer is dan alleen software ontwikkelen. Salesforce is 1 van de grootste software platforms ter wereld en op dit moment zijn er alleen al in Nederland zo’n 100.000 banen extra benodigd de komende 4 jaar. Dus genoeg kansen voor jou als ambitieuze young professional om je carrière te starten en je dromen te verwezenlijken. Daarnaast krijg je vanaf dag 1 een vast contract en salaris. Zie hieronder een schematische weergave hoe het Salesforce traineeship proces eruit ziet:

Het Matchingsproces (voor de start)

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar geschikte Salesforce professionals met een afgestudeerde HBO/Universitaire achtergrond. Om er zeker van te zijn dat zowel de opdrachtgever als de young professional de intentie hebben om na het traineeship met elkaar een dienstverband aan te gaan, betrekken we in een vroegtijdig stadium tevens de opdrachtgever bij het matchingsproces.

De masterclasser wordt extra gemotiveerd door de baangarantie en ruim 95% van de trainees kiest ervoor om na het traineeship daadwerkelijk de overstap te maken naar deze opdrachtgever. De opdrachtgever is verzekerd van operationeel inzetbare Salesforce professional(s), die hij na het traineeship kosteloos kan overnemen.

De masterclassers kunnen kiezen om hun carierre te starten bij:

Een eindklant als bijvoorbeeld Heineken, Albert Heijn of KLM.

Deze opdrachtgevers zoeken vooral Salesforce Administrators, maar vaak vervul je al snel de rol van Functioneel applicatiebeheerder of word je ingezet als Product owner.

Een Salesforce implementatie partner als bijvoorbeeld PWC, Accenture, Cap gemini, Atos, Nextview, Brightfox of Ilionx.

Bij deze implementatie partners zul je veelal als Salesforce consultant worden ingezet bij diverse klanten door heel Nederland. Je kunt voor langere periode gedetacheerd worden of binnenprojecten worden ingezet.

Wil je bij MasterForce blijven als Salesforce professional dan zul je gedetacheerd worden bij een eindklant of klanten meehelpen met hun eerste Salesforce inrichting.

Welk besluit je ook neemt, na het afronden van het Salesforce traineeship ligt de Salesforce wereld aan je voeten en zul je ervaren dat de carrièremogelijkheden eindeloos zijn.

De opleidingsperiode (2 maanden)

De eerste twee weken wordt de basis IT kennis bijgebracht. Tevens wordt CRM business consultancy geleerd. Zowel Sales, Service als Marketing processen alsook projectmatig agile werken, informatie analyse, proces flows, presentatie technieken en het geven van een Salesforce demonstratie komen aan de orde.

In week 3 t/m 6 leer je met behulp van het trainingsmateriaal van Salesforce (trailheads) spelenderwijs alle facetten van Salesforce kennen die nodig zijn om als zelfstandig Salesforce administrator of Salesforce professional uit de voeten te kunnen.

De laatste twee weken staan in het teken van de examen voorbereiding voor het Salesforce Administrator (Admin-201) examen. Vele proefexamens zullen we met de trainees oefenen en de antwoorden onderling bespreken.

Door de intensieve training zullen jullie elkaar goed leren kennen. Het contact met de mede trainees zal zeer hecht zijn en jullie zullen elkaar zoveel mogelijk helpen.

De training vindt plaats in een moderne trainingsruimte voorzien van alle faciliteiten. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en voor het gebouw zijn vele parkeerplekken beschikbaar. Er zal in overleg ook de mogelijkheid zijn om vanaf huis te werken.

De inzetperiode 1040 uur

Na de opleidingsperiode ben je een gecertificeerd Salesforce Administrator en operationeel inzetbaar.

Tijdens je periode dat je bent ingezet zul je een persoonlijke fieldmanager krijgen. Hij bekijkt jouw voortuitgang en zal je gedurende het gehele traject begeleiden.

Als je tijdens je inzetperiode nog extra Salesforce certificaten wilt behalen kan dat.

Verder zal Masterforce je samen met de andere trainees bij elkaar roepen om onderling ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

In de praktijk groei je vanuit een junior Salesforce professional door naar een echte medior Salesforce consultant.

In dienst opdrachtgever

Jouw nieuwe werkgever en jij hebben elkaar leren kennen.

Niet alleen persoonlijk en qua bedrijf, maar je hebt vooral ook de Salesforce omgeving en de manier van werken reeds eigen gemaakt.

Na het traineeship kiest 95% van de young professionals ervoor om bij de opdrachtgever in dienst te treden waar het traineeship is gevolgd.

Uiteraard moeten jullie het eens worden over de arbeidsvoorwaarden en je toekomstperspectief, maar na het traineeship ligt er een mooie toekomst op je te wachten!

Fout: Contact formulier niet gevonden.