Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

In hoeverre is een IT achtergrond noodzakelijk voor het volgen van het Traineeship.

MasterForce leidt young professionals met een HBO/Universitaire achtergrond op, ongeacht hun afstudeerrichting. IT kennis is een pre, omdat Salesforce een IT applicatie is die moet worden ingericht, maar communicatieve vaardigheden om de wensen en eisen van de opdrachtgever te kunnen inventariseren, is net zo belangrijk.

In de vacature staat dat vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven een voorwaarde is?

Salesforce is een Amerikaanse onderneming en zowel het cursusmateriaal, examens als de Salesforce producten zijn in het Engels. Daarnaast zul je als business consultant een brugfunctie gaan vervullen tussen de business en degene die Salesforce uiteindelijk gaan inrichten. Salesforce gebruikers vinden het vaak prettig om zich goed in het Nederlands te kunnen uitdrukken met een gesprekspartner die hen volledig snapt.

Wat is het verschil tussen een Salesforce Administrator en een Salesforce Consultant?

Als Salesforce Administrator zul je vaak bij een eindklant komen te werken. Dit betekent dat jij de vraagbaak zult zijn voor deze organisatie. Je leert de Salesforce omgeving als geen ander kennen en wordt specialist op de Salesforce clouds die deze organisatie heeft geïmplementeerd. Vaak vervul je al snel de rol van Functioneel applicatie beheerder of word je ingezet als Product owner.

Als Salesforce Consultant zul je vaak bij een Salesforce implementatie partner komen te werken. Dit betekent dat jij vaak in een projectteam gaat helpen diverse opdrachtgevers met verschillende Salesforce omgevingen, soms vanaf scratch, in te richten.

Wat is het verschil tussen werken voor een eindklant en een Salesforce implementatiepartner?

Hou je van diepgang en weinig verandering dan kun je het beste kiezen om je carrière te starten als Salesforce Administrators bij een eindklant als bijvoorbeeld Heineken, Albert Heijn of KLM.

Hou je van veel afwisseling dan kun je het beste kiezen om je carrière te starten als Salesforce Consultant bij een Salesforce implementatie partner als bijvoorbeeld PWC, Atos, Nextview, Brightfox of ilionx.

Bij deze implementatie partners zul je veelal als Salesforce consultant worden ingezet bij diverse klanten door heel Nederland. Je kunt voor langere periode gedetacheerd worden of binnen projecten worden ingezet.

In hoeverre moet ik recent afgestudeerd zijn om in aanmerking te komen voor het traineeship?

Dat is voor ons geen harde eis. Sterker nog, alle werkervaring is een pré. Echter onze doelgroep zijn startende young professionals die op zoek zijn naar een baangarantie. Als masterclasser wordt verwacht dat je in jezelf gaat investeren in de toekomst en ben je bereid met een starterssalaris aan te vangen. Als jij deze arbeidsvoorwaarden kunt accepteren, bieden wij jou graag de mogelijkheid om aan het traineeship deel te nemen.

Direct Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.