Master in Salesforce

Master in Salesforce

Als toegewijde Salesforce gebruiker begrijpt u vast het ongemak van steeds afhankelijk te zijn van uw Salesforce implementatiepartner bij elke verandering in uw Salesforce applicatie. Het is niet alleen een tijdrovend proces, maar het brengt ook aanzienlijke kosten met zich mee.

Wat als ik u vertel dat u de sleutel kunt hebben tot uw eigen “Master in Salesforce” – een professional waarop u altijd kunt vertrouwen en bouwen? Deze medewerker is niet alleen een gecertificeerde Salesforce Administrator, maar blinkt ook uit in de rollen van Functioneel Applicatiebeheerder en/of Product Owner. Door deze “Master in Salesforce” in verschillende essentiële rollen in te zetten, wordt het hebben van een eigen medewerker bijzonder aantrekkelijk voor uw bedrijf.

Wellicht bent u al geruime tijd op zoek naar een dergelijke rol binnen uw team, maar vindt u het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden. U bent niet alleen in deze zoektocht, gezien de huidige hoge vraag naar Salesforce professionals op de arbeidsmarkt.

MasterForce heeft daarom een innovatief concept ontwikkeld.

Wilt u goed opgeleide Salesforce professionals bij u in dienst?

Uw bedrijf is verzekerd van operationeel inzetbare Salesforce professional(s), die na het traineeship kosteloos kunnen worden overgenomen.

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.