Masters in Salesforce

MasterForce leidt young professionals op tot Masters in Salesforce

Als toegewijde Salesforce gebruiker begrijpt u vast het ongemak van steeds afhankelijk te zijn van uw Salesforce implementatiepartner bij elke verandering in uw Salesforce applicatie. Het is niet alleen een tijdrovend proces, maar het brengt ook aanzienlijke kosten met zich mee.

Master in Salesforce

Wat als ik u vertel dat u de sleutel kunt hebben tot uw eigen “Master in Salesforce” – een professional waarop u altijd kunt vertrouwen en bouwen?

 

Master in Salesforce master in salesforce concept

Meerdere rollen

Totaal oplossing

Deze medewerker is niet alleen een gecertificeerde Salesforce Administrator, maar blinkt ook uit in de rollen van Functioneel Applicatiebeheerder en/of Product Owner. Door deze “Master in Salesforce” in verschillende essentiële rollen in te zetten, wordt het hebben van een eigen medewerker bijzonder aantrekkelijk voor uw bedrijf.

U hoeft niet verder te zoeken

Wellicht bent u al geruime tijd op zoek naar een dergelijke rol binnen uw team, maar vindt u het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden. U bent niet alleen in deze zoektocht, gezien de huidige hoge vraag naar Salesforce professionals op de arbeidsmarkt.

 

Perfecte Match

Operationeel inzetbaar

Scherpe prijs

MasterForce heeft daarom een innovatief concept ontwikkeld. We werven, selecteren en leiden HBO/Universitaire young professionals in slechts twee maanden op tot een Master in Salesforce. Door uw nieuwe aanwinst vanaf de eerste dag in dienst te nemen, bent u direct gegarandeerd van een perfecte match. Daarna doorloopt uw nieuwe medewerker ons intensieve, twee maanden durende MasterForce traineeship en wordt klaargestoomd om volledig operationeel ingezet te worden binnen uw organisatie. Dit complete concept bieden wij aan voor een eenmalig bedrag van €14.775. Indien u zelf een geschikte kandidaat vindt, brengen wij geen wervingskosten in rekening maar slechts €8.000 aan opleidingskosten.

Verzeker uzelf van een Master in Salesforce

Verzeker uzelf van een hoogopgeleide Master in Salesforce en neem vandaag nog contact op met MasterForce! Wij staan klaar om u alle details van dit nieuwe concept te vertellen.

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.