Onderdeel Didacticum groep

Wie valt er onder Didacticum Groep?

De Didacticum Groep is een organisatie waar drie bedrijven gebundeld zijn en waar alle expertises gecombineerd worden. Het complete plaatje voor de enige echte en juiste IT-infrastructuur. Van de inrichting van de infrastructuur, beveiliging van IT tot efficiënt werken in de Cloud. Didacticum Groep heeft alle facetten in huis met Didacticum, Sirrus, Cyber 7, Capacité en MasterForce.

Didacticum

IT detachering en Kennisopleider

Didacticum is er voor zowel werkgever als werknemer. Voor de werkgever zijn we als detacheringsbureaus voor IT’ers. Het vinden van IT-werknemers wordt steeds meer een uitdaging. Didacticum speurt IT-talenten op en schoolt Young professionals om voor jouw organisatie. Didacticum is de plek waar wij IT talent klaarstomen voor jouw organisatie.

Voor de young professional en de werknemer zijn we er als IT-kennisopleider. Werknemers binnen de IT schollen we bij. Maar ook scholen we niet IT’ers om naar IT’ers. Dankzij onze IT traineeships in verschillende richtingen helpen we Young professionals en IT’ers bij ontwikkeling. Didacticum is de plek voor trainingen en traineeships

Ga naar Didacticum

Sirrus - Dé Cloud Experts

Sirrus – onderdeel Didacticum groep

Sirrus is de plek voor werken in de cloud. Een werkplek in de cloud of een partij waar jij terecht kan voor IT-support voor Azure, Office 365 en It-security

Succes hangt in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Werken in de Cloud is als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven. Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief.

Ga naar Sirrus

Cyber 7- Dé Cyber security expert

Cyber7 – onderdeel Didacticum groep

Cyber 7 richt zicht op het beschermen van organisaties tegen hackers. De insteek van Cyber 7 is om organisaties proactief te helpen met als doel het risico op Cyber Security incidenten te verlagen, in plaats van achteraf de schade beperken. Aangezien elke organisatie dagelijks te maken heeft met hackpogingen. En maar liefst 1 op de 5 organisaties word succesvol gehacked. Daar ligt dan ook een uitgebreide taak om organisatie die nog niet beveiligd zijn, dat wel te maken.

Ga naar Cyber7

MasterForce - Dé Salesforce opleider van Nederland

Masterforce – onderdeel Didacticum groep

Bij ons MasterForce kunt u deelnemen aan ons Salesforce traineeship programma.

Wij werven voor u enthousiaste afgestudeerde HBO+, young professionals en trainen hen tot ‘Master in Salesforce’.

Capacité - de partner die jou helpt om succesvol te zijn als IT freelancer

Capacité – onderdeel Didacticum groep

Capacité is de dienstverlener die jou als IT freelancer ondersteunt op alle vlakken. We nemen je zorgen weg en geven je kansen om te groeien. Capacité is de partner die jou helpt om succesvol te zijn als IT freelancer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.