Detachering

Detachering

Als toekomstige werkgever kunt u inschrijven op young professionals die na een masterclass van 2 maanden bij uw bedrijf gedetacheerd zal worden middels een detavast-constructie. Een detavast-constructie is een detacheringsovereenkomst met kosteloze overname. Hierbij wordt het traditionele detacheren gecombineerd met werving en selectie.

MasterForce leidt young professionals, met een afgeronde HBO of Universitaire opleiding, op binnen haar Salesforce traineeship.

Tijdens de periode dat de trainee is ingezet zal deze een persoonlijke fieldmanager krijgen. Hij bekijkt de voortuitgang en zal de trainee gedurende het gehele traject begeleiden.

Na 1040 uur heeft zowel u, als opdrachtgever, als de trainee een goed beeld van elkaar gekregen. De trainee kent de organisatie, de Salesforce omgeving en de manier van werken.

De trainee heeft deze werkervaring bij uw bedrijf opgedaan en daarom treedt 95% bij uw bedrijf in dienst. Uiteraard moeten jullie het eens worden over de arbeidsvoorwaarden, maar zolang dat marktconform is komt het wel goed.

De opdrachtgever is verzekerd van operationeel inzetbare Salesforce professional(s), die hij na het traineeship kosteloos kan overnemen.

Wilt u goed opgeleide Salesforce professionals bij u in dienst?

Uw bedrijf is verzekerd van operationeel inzetbare Salesforce professional(s), die na het traineeship kosteloos kunnen worden overgenomen.

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.